Meklēt Konsultācija
Izvēlne
Dialogues of dermatovenereology 2023

Dialogues of dermatovenereology 2023

4.-5. maijs, Viļņa, Lietuva

We are thrilled to announce that Inomedis will participate in the international scientific-practical Conference of the Baltic countries dermatovenereologists «DIALOGUES OF DERMATOVENEREOLOGY 2023» which will take place on 4-5 May 2023 in Vilnius, Lithuania.

«DERMATOVENEROLOĢIJAS DIALOGI 2023» ir diskusijās un dialogos balstīta konference jaunā formātā. Papildus ierastajām plenārsēžu lekcijām konferences ietvaros ir paredzētas satelītsesijas, semināri un diskusijas. Ar ziņojumiem uzstāsies un diskusijās piedalīsies ne tikai Lietuvas ārsti un dermatovenerologi, bet arī citu medicīnas jomu speciālisti no visas pasaules.

Kāpēc tieši DIALOGI?
«Dias» grieķu valodā nozīmē «kopā», bet «logos» ― «domāt».
Dialogs ir ne tikai līdzdalība, diskusija, meklējumi, bet arī tiem sekojošs ilgstošs emocionāls pārdzīvojums.
Dialogs ir pretstats nemieram un steigai, jo tam ir nepieciešams laiks, uzmanība un kopā būšana.
Dialogs ir atvērtas komunikācijas, sadarbības, kopīga darba formula, kur katrs dalībnieks ir vienlīdz vērtīgs un ikviens var dot pārējiem ko noderīgu, veicinot sekmīga rezultāta sasniegšanu.

Konference ir paredzēta dermatovenerologiem, infektologiem, alergologiem un klīniskajiem imunologiem, ģimenes ārstiem un terapeitiem, reimatologiem, endokrinologiem, neirologiem, pediatriem, ģenētiķiem, akušieriem-ginekologiem, visu specialitāšu ķirurgiem, onkologiem, kā arī vispārējās prakses māsām.

2023. gada 4. maijs ir paredzēts kā satelītmeistarklašu diena dermatoskopijā, trihoskopijā, lāzerdermatoloģijā, tās vadīs speciālisti no Latvijas, Ukrainas, Lietuvas un citām valstīm.

2023. gada 5. maijs ir paredzēts kā zinātniski praktisko prezentāciju diena, turpinot akadēmiskās izcilības tradīcijas, kas būs piesātināta ar dažādām sesijām, dodot iespēju piedalīties diskusijās ar vadošajiem ekspertiem no Lietuvas un ārvalstīm.
Konferences darba valodas: angļu, lietuviešu.

   Mūsu īpašie pasākuma viesi:

  • Huberts Lacki. Uzņēmuma «Regenera Activa» (Varšava, Polija). Biznesa attīstības nodaļas vadītājs.

Absolvējis Varšavas Biozinātņu universitāti, darbojies kā zinātniskais līdzstrādnieks Virdžīnijas Tehnoloģiju institūtā ASV. Strādājis par Operatīvās darbības direktoru un treneri uzņēmuma «FotoFinder» matu laboratorijā «TrichoLAB».
«Regenera Activa» Biznesa attīstības nodaļas vadītājs.

Huberts Lacki pastāstīs par androģenētiskās alopēcijas (AGA) diagnostiku un ārstēšanu, izmantojot jaunākās ārstēšanas metodes.

  • Jevgeņijs Skivka. Dermatovenerologs, kosmetoloģijas un dermatoloģijas treneris un lāzeriekārtu eksperts (Kijeva, Ukraina).
Sertificēts lāzermedicīnas treneris «Academy of Laser and Health» akadēmijā.
Autors rakstu sērijai par lāzerkosmetoloģiju, kas publicēti izdevumos «Les Nouvelles Esthetiques», «Cosmetic International».
Lāzermedicīnas mācību centra “L.Energy” (Kijeva, Ukraina) dibinātājs un direktors.
«Lāzermedicīnas klīniskās akadēmijas» (Kijeva, Ukraina) klīnikas direktors, ārsts.

Jevgeņijs Skivka pastāstīs ne tikai par tematiem Matu augšanas atjaunošana pacientiem ar androgēnu alopēciju (AGA) un Lāzertehnoloģijas ar vecumu saistītu izmaiņu korekcijai, bet arī nodemonstrēs praksē 3 vispopulārākās uzņēmuma «Fotona» procedūras - HAIRestart®, Fotona4D® un SmoothEye®.

Sīkāka informācija par pasākumu atrodama: dialogues.creativa.lt
Reģistrācija dalībai pasākumā dialogues.creativa.lt/registration

Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

Skatīt visus jaunumus