Meklēt Konsultācija
Izvēlne
IBCAM kongress 2023
Prezentācija

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

Kompānija Inomedis kā pasākuma Sudraba statusa partneris kongresā spēlēja svarīgu lomu, dodot vērtīgu izglītojošu ieguldījumu un daloties ar savu ilggadējo pieredzi.

Šī kongresa ietvaros kompānija Inomedis 19. jūnijā organizēja konferenci ar nosaukumu «icoone popularitātes noslēpums», veltītu novatoriskajai tehnoloģijai «icoone®». Tā bija pirmā «icoone Day» diena, kas ir organizēta Baltijas valstīs. Pieci godājami lektori, kas pazīstami ar savām izcilajām zināšanām par icoone®, dalījās ar vērtīgām zināšanām un pieredzi, atklājot «icoone» tehnoloģijas globālo panākumu noslēpumu.

Bez konferences kompānija Inomedis organizēja arī meistarklases, kuras vadīja vadošie speciālisti, kas strādā ar metodēm, kuras balstās uz aparatūras izmantošanu. Šajās sesijās tika iekļautas arī jaunākās novatoriskās ārstniecības procedūras un protokoli, izmantojot tādu vadošo medicīniskā aprīkojuma ražotāju, kā  Asclepion, Fotona, Jeisys Medical, InMode, Sinclair un Venus Concept ražoto aparatūru.

Darbojoties kā «IBCAM 2023» kongresa Sudraba partneris, kompānija "Inomedis" nodrošināja skaistuma un veselības industrijas profesionāļus un entuziastus ar platformu komunikācijai, mācībām un jaunāko jomas tendenču un tehnoloģiju praktiskam pielietojumam. Inomedis aktīvā iesaistīšanās ļāva dalībniekiem iegūt bagātīgu vērtīgu informāciju un daudz jaunu zināšanu, veicinot profesionālo izaugsmi un panākumus dinamiskajā skaistumkopšanas pasaulē.

Paldies, ka bijāt kopā ar mums!


1-min (1).png
2-min.png
3-min.png
4-min.png
5-min.png

Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

InMode SUMMIT 2023

InMode SUMMIT 2023

2023. g. 8.-11. septembris. Atzīmējot 15. darbības gadskārtu progresīvo tehnoloģiju jomā!

Skatīt visus jaunumus