Meklēt Konsultācija
Izvēlne
Ādas seguma slīpēšanas & atjaunošanas meistarklase pieredzējušiem SP Dynamis lietotājiem
Pasākums

Ādas seguma slīpēšanas & atjaunošanas meistarklase pieredzējušiem SP Dynamis lietotājiem

02-03 February 2023 and 13-14 March 2023

Šajā intensīvajā, divu dienu seminārā, dalībnieki apgūs Fotona SP Dynamis lāzersistēmas izmantošanas pamatprincipus dažādās estētiskās procedūrās. 

Seguma slīpēšanā/atjaunošanā, kurām nepieciešama anestēzija, lāzera rētu apstrādē ar dažādu stadiju nobriešana, pūtītes rētas un strijas. Tiks apspriestas lāzera un lāzera terapijas priekšrocības un dažādu parametru iestatījumu ietekme, un izvēlētās ārstēšanas procedūras tiks demonstrētas dzīviem pacientiem. 

Šis seminārs ir paredzēts estētikas praktiķiem, kuri savā praksē jau izmanto lāzerus. Uzlabotās lāzerterapijas un lāzera asistētās ārstēšanas metodes un dažādu parametru iestatījumu ietekmi apspriedīs un vadīs pieredzējis lāzera eksperts Dr. Leonardo Marini, kurš dalīsies ar dalībniekiem savās plašajās zināšanās.

Ko jūs saņemat: 

  • Izprast lāzera fiziku un lāzera –audu mijiedarbību.
  • Izprast dažādu parametru iestatījumu ietekmi un to, kā noteikt ideālos iestatījumus     konkrētiem apstākļiem un lietojumiem.
  • Apgūt, kā gūt maksimālu labumu savai praksei ar Fotona lāzersistēmām.
  • Saņemt padomus un trikus no lāzera ekspertiem un kolēģiem.
Lāzera un veselības akadēmija ir neatkarīga institūcija, kas izstrādāta un dibināta ar Fotona atbalstu, lai veicinātu medicīniskās, tehniskās un zinātniskās zināšanas lāzeru jomā un to pielietošanā medicīnā un zobārstniecībā. Tā kalpo kā platforma zinātnisko zināšanu apmaiņai un izplatīšanai kolēģu vidū un uz pierādījumiem balstītas lāzermedicīnas un zobārstniecības popularizēšanai praktiķu un plašas sabiedrības vidū. Akadēmijas galvenās aktivitātes ir vērstas uz lāzera tehnikas un procedūru praktisko apmācību un demonstrēšanu. Tie tiek sniegti dažādu semināru, semināru un specializētu pasākumu ietvaros vai nu pašas Lāzera un veselības akadēmijas apmācību un demonstrējumu telpās, vai uz vietas Lāzera un veselības akadēmijas pasniedzēju ķirurģijā un klīnikās.

Vairāk informācijas un reģistrācija vietnē laserandhealthacademy.com
2023. gada 2.-3. februāris — noklikšķiniet, lai dotos uz tīmekļa vietni. 
2023. gada 13.-14. marts — noklikšķiniet, lai dotos uz tīmekļa vietni.

Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

Skatīt visus jaunumus