Meklēt Konsultācija
Izvēlne
Starptautiskais Fotona Weekend & LA&HA simpozijs

Starptautiskais Fotona Weekend & LA&HA simpozijs

24.05.2023 - 27.05.2023

Ar prieku paziņojam, ka International Fotona Weekend (IFW) šogad svin savu 20. Gadadienu!

Maijā (24.05.2023.-27.05.2023.) Fotonu ģimene pulcēsies Portorozā (Slovēnija) uz tradicionālo starptautisko Fotona Weekend pasākumu.

Sanāksmē galvenā uzmanība tiks pievērsta augsti kvalificētu lāzermedicīnas klīnisko ekspertu pamācībām un prezentācijām, nodrošinot dalībniekus ar jaunākajiem pētījumiem, kā arī iespējas sazināties ar arvien pieaugošo medicīnas sabiedrību.

IFW 20. gadadiena ir nozīmīgs notikums, kas sniedz iespēju izcelt un nostiprināt Fotona ģimenes saišu nozīmi, lai turpinātu augt. Līdz IFW 2023 beigām mūsu mērķis ir nodrošināt visus nepieciešamos rīkus un atbalstu:

  • jaunākās zināšanas par esošajiem un jaunajiem Fotona produktiem;
  • izglītības priekšrocības salīdzinājumā ar konkurentiem — bezmaksas pieeja lekcijām 13. Lāzera akadēmijas un veselības simpozijā (notiek piektdien un sestdien);
  • praktiskas darbnīcas par jaunākajām lāzersistēmām, kuras varat izmantot jaunu klientu piesaistīšanai;
  • mārketinga aktivitātes, kuras varat izmantot savā pārdošanas stratēģijā.
Tāpēc IFW ir obligāta ikvienam, kurš vēlas gūt labumu no kopīgā darba mūsu Fotona ģimenē. Tā ir kļuvusi par ļoti nozīmīgu saziņas platformu mums visiem, kas ļauj dalīties idejās, izteikt savu viedokli un iegūt jaunas zināšanas, kas ved uz labāku sapratni un savstarpēju atbalstu, kopīgi veidojot veiksmīgu nākotni.


Pieteikšanās pasākumam tiks pieņemta šajā lapāno 2023. gada 15. marta.

Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

Skatīt visus jaunumus