Meklēt Konsultācija
Izvēlne
Inomedis — «Zelta sponsors» Baltijas Dermatovenerologu asociācijas (BADV) 19.kongresā.
Pasākums

Inomedis — «Zelta sponsors» Baltijas Dermatovenerologu asociācijas (BADV) 19.kongresā.

2023. gada 14.-16. septembris (Rīga, Latvija)

Mēs priecājamies paziņot aizraujošus jaunumus ― kompānija Inomedis ar lepnumu ir kļuvusi par Baltijas Dermatovenerologu asociācijas («BADV») 19. kongresa Zelta sponsoru. Šis ilgi gaidītais pasākums norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā laikā no 14. līdz 16. septembrim.

Kā Zelta statusa sponsors, mēs priecājamies par iespēju dot ieguldījumu šī prestižā dermatovenerologu kongresa darbībā, kurā kopā pulcēsies profesionāļi un eksperti no Baltijas reģiona un citām valstīm, lai apmainītos ar zināšanām, apspriestu jaunākos sasniegumus jomā un izpētītu novatoriskas pieejas.

Mēs esam pagodināti paziņot par mūsu īpašo viesu un izcilu lektoru piedalīšanos šajā kongresā. Tajā uzstāsies «The Skin Doctors' Center» galvenais ārsts un labi pazīstama autoritāte lāzerdermatoloģijas jomā, profesors Leonardo Marini. Pasākumā piedalīsies arī Vācijas Dermatoloģijas akadēmijas («DDA») prezidents, medicīnas zinātņu doktors, profesors Klauss Frics, kurš dalīsies ar savu pieredzi un zināšanām.

«BADV» 19. kongresa gaitā profesors Leonardo Marini un profesors Klauss Frics vadīs dažādus izglītojošus pasākumus, piesaistot dalībnieku interesi ar savām zināšanām un pieredzi. Mēs esam pārliecināti, ka viņu ieguldījums bagātinās kongresa norisi un dos visiem dalībniekiem vērtīgas mācīšanās iespējas.

Mēs sirsnīgi aicinām visus dermatologus, speciālistus, medicīnas jomas darbiniekus un pārstāvjus pievienoties mums šajā nozīmīgajā pasākumā. Mēs patiesi ceram kongresa laikā sveikt ikvienu no jums, veicinot savstarpēju sadarbību un veidojot jaunus profesionālus sakarus dermatoloģijas jomas aprindās.

Mēs ar nepacietību ceram uz Jūsu aktīvu dalību un vēlam gūt Rīgā, Latvijā 2023. gada septembrī notiekošajā kongresā neaizmirstamu pieredzi!

Sīkākai informācijai par pasākumu un reģistrācijai spiest uz šo saiti: https://badv2023riga.org/

Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

InMode SUMMIT 2023

InMode SUMMIT 2023

2023. g. 8.-11. septembris. Atzīmējot 15. darbības gadskārtu progresīvo tehnoloģiju jomā!

Skatīt visus jaunumus