Meklēt Konsultācija
Izvēlne
Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.


_I2A0192.JPG Jevgēņijs Vainšteins, Izpilddirektors
Inomedis Group


Pirms 10 gadiem, kad sākām veidot savu uzņēmumu, mēs bijām pārņemti ar savu ideju un vēlējāmies piedāvāt Baltkrievijas tirgum kaut ko unikālu, kas palīdzētu ārstiem un medicīnas centriem to darbā.

Un šodien, pateicoties Jūsu ticībai mums un uzticībai, mēs ar lepnumu varam teikt, ka esam kļuvuši par vadošo globālo tehnoloģiju piegādātāju, kas nosaka estētiskās medicīnas tendences Baltkrievijā. Šo 10 gadu laikā mēs esam attīstījušies, mācījušies un tiekušies uz izcilību. Jūsu uzticība un lojalitāte ir kalpojusi kā mūsu galvenais iedvesmas un motivācijas avots.

Šobrīd Jūs atrodaties mūsu tīmekļa vietnē inomedis.lv.

Mēs esam pievienojuši jaunus zīmolus un paplašinājuši Jums jau pazīstamo zīmolu līnijas ar visjaunākajiem augsto tehnoloģiju produktiem. Mēs esam izstrādājuši jaunas risinājumu paketes, kas Jums palīdzēs izvēlēties Jūsu biznesam visoptimālāko risinājumu.

Šajā tīmekļa vietnē ir redzama mūsu desmit gadus ilgās pieredzes, nodošanās savai lietai un nenogurstošās apņemšanās nodrošināt mūsu partneriem vislabāko kulminācija.

Paldies Jums, ka esat kļuvuši par mūsu vēstures neatņemamu sastāvdaļu.


Ar vislabākajiem vēlējumiem, 
Jevgēņijs Vainšteins, Izpilddirektors
Inomedis Group


IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

InMode SUMMIT 2023

InMode SUMMIT 2023

2023. g. 8.-11. septembris. Atzīmējot 15. darbības gadskārtu progresīvo tehnoloģiju jomā!

Skatīt visus jaunumus