Meklēt Konsultācija
Izvēlne
InMode SUMMIT 2023

InMode SUMMIT 2023

2023. g. 8.-11. septembris. Atzīmējot 15. darbības gadskārtu progresīvo tehnoloģiju jomā!

Laipni aicināti pievienoties mums «InMode Summit» pasākumā (Kūrorts «City of Dreams» | Limasola, Kipra)!

Esiet gatavi piedalīties aizraujošā 4 dienas ilgā pasākumā, kurā klātienē tiksies estētiskās medicīnas, dermatoloģijas, ginekoloģijas un plastiskās ķirurģijas profesionāļi no visas pasaules!
Iespaidīgajā InMode samitā, kas notiks š.g. septembrī, Jums būs iespēja padziļināt savas profesionālās zināšanas un iemaņas, veidot sadarbības tīklu, komunicēt ar kolēģiem, kā arī izbaudīt
atrašanos brīnišķīgajā Limasolas kūrortā «City of Dreams»!

Pasākuma ietvaros tiks organizētas parauglekcijas par perspektīvajām tendencēm estētiskās medicīnas jomā, jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem un novatoriskām tehnoloģijām izmantošanai estētiskās medicīnas, dermatoloģijas, ginekoloģijas un plastiskās ķirurģijas jomās.  Bez tam tiks apskatīti arī klīnisku gadījumu piemēri ar InMode ierīču pielietošanu, mediķi dalīsies ar jaunākajiem ārstniecības protokoliem, kā arī ir gaidāma ekskluzīva InMode izpilddirektora Mošes Mizrahi k-ga prezentācija par šī uzņēmuma aizraujošajiem nākotnes plāniem.

Raugoties no izklaides puses, pasākums sāksies ar kokteiļu vakaru pirmajā Jūsu ierašanās dienā. Pēc tam Jūs gaidīs sensacionālā ekstrasensa Liora Suharda neaizmirstamais šovs, bet pasākums beigsies ar gala ballīti  pēdējā vakarā pirms Jūsu aizbraukšanas.

Nepalaidiet garām šo brīnišķīgo iespēju apvienot lietišķas darīšanas ar patīkamu izklaidi!

Lai uzzinātu vairāk par reģistrāciju šim pasākumam, lūdzu, sazinieties ar kompānijas Inomedis komercdirektoru Juriju Epli, e-pasts: jurij.e@inomedis.group, tālr.: +371 27293236 vai atstājiet savu pieteikumu zemāk esošajā formā.
Reģistrācijas termiņš: 28. jūlijs

Lauki, kas atzīmēti ar zvaigznīti, ir obligāti
Svinam 10 gadu!

Svinam 10 gadu!

God. partneri!
Mūsu uzņēmumam 2024. gadā aprit 10 gadi, tas visai mūsu komandai ir īpašs skaitlis.

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress 2023

IBCAM kongress (Intelligent Beauty Congress ― Inteliģentās skaistumkopšanas kongress), kas š.g.19. un 20. jūnijā notika Rīgā, Latvijā, bija ilgi gaidīts pasākums skaistuma un veselības industrijā.

Skatīt visus jaunumus